Opslagtenten voor caravans en campers

Opslagtenten voor caravans en campers

Opslagtenten zijn de perfecte opslagoplossing wanneer u uw grote voertuigen zoals een caravan, camper of MPV goed wilt onderhouden. Dancover heeft een ruim assortiment opslagtenten die uitermate geschikt zijn voor allerlei grote objecten. De opslagtenten zijn hoog, stevig en duurzaam en zullen uw caravan of camper voor een kortere of langere periode bescherming bieden wanneer u het voertuig of de aanhanger niet gebruikt. De grote tenten bieden onderdak aan uw caravan en meer, maar ook aan andere voertuigen, aanhangwagens, machines, enz.  Hebt u voor extra ruimte of iets anders een opslagtent nodig? Deze hoge kwaliteit opslagtenten zullen perfect in deze behoefte voorzien.

Opslagtenten voor boten en andere grote objecten 

Opslagtenten van Dancover zijn aanvankelijk ontwikkeld voor de stalling van op de wal liggende boten. De grote afmetingen en functionaliteit van de ruime tenten maken deze tot de vanzelfsprekende keuze voor het stallen van caravans, campers en meer. Uw caravan of camper kan in een beschermde ruimte worden gestald en u hebt tevens ruimte om aan uw voertuig te werken – om deze schoon te maken en op het nieuwe seizoen voor te bereiden. Een grote opslagtent biedt uw caravan en andere objecten bescherming tegen de weersinvloeden. Door uw caravan of boot in een grote opslagtent te stallen, zal uw voertuig of vaartuig er jarenlang mooi uit blijven zien. Stal uw caravan of boot daarom in de herfst en winter in de tent.

Ruime en duurzame opslagtenten van Dancover  

Onze grote opslagtenten zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Wij zijn er zeker van dat u een opslagtent zult kunnen vinden die voldoet aan uw eisen en wensen. Een aantal van onze sterke en duurzame opslagtenten voor caravans en boten zijn voorzien van een gegalvaniseerd stalen frame en een stevige 600g/m2 PVC-afdekking. Het ontwerp van de opslagtent voorziet u van voldoende ruimte om de tent te betreden en te verlaten. Wanneer u voor een grote opslagtent kiest, heeft u vrije toegang tot het voertuig dat u hebt gestald. Dancover levert de opslagtenten met stevige grondharingen voor het stevig vastzetten van de tent. U kunt uw opslagtent nog veiliger vastzetten door gebruik te maken van onze Safety Packs met storm spanbanden en stormharingen, zodat u ook ‘s nachts rustig kunt slapen als het waait. Wij hebben opslagtenten voor zowel particuliere klanten als professionals.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *