Kerstmarkt in een stijlvolle markttent

Kerstmarkt in een stijlvolle markttent

Een kerstmarkt is een sfeervolle en traditionele markt waar u terecht kunt voor hapjes en drankjes, maar ook voor ambachtelijke producten en kerstcadeaus voor uw dierbaren. Met een FleXtents® vouwtent, een partytent of een feesttent kunt u een aantrekkelijke stand neerzetten waarin u uw spullen netjes en aantrekkelijk kunt presenteren. Dancover heeft een gigantische collectie vouwtenten en partytenten die uitermate geschikt zijn voor elke kerstmarkt. De vouwtenten zijn makkelijk mee te nemen en kunnen in slechts enkele minuten worden opgezet. De partytenten zijn wellicht een betere keuze als u uw stand voor een langere tijdsperiode nodig heeft. U kunt uw markttent in veel verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgen. Uw tent kan grote ramen of juist helemaal geen ramen hebben, afhankelijk van wat u nodig heeft voor het opbouwen van een mooie stand. U kunt deze tevens in allerlei verschillende kleuren verkrijgen – het traditionele wit of eventueel in het rood dat bij deze gelegenheid past.

 Kerstmarkten vragen om de juiste kerstverlichting

Een kerstmarkt is zonder de juiste verlichting geen sfeervolle markt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verlichting voor binnen en buiten. Bij Dancovershop.com kunt u terecht voor feestverlichting, lichtslangen en kerstverlichting. De prachtige verlichting kan worden gebruikt voor het versieren van uw stand en voor de verlichting van de markttent. Wij hebben diverse soorten verlichting – de traditionele verlichting die u in het stopcontact kunt steken – en een scala aan feestverlichting en nog veel meer, die op batterijen werkt. Wij hebben eveneens diverse oplaadbare verlichtingsproducten, zodat u zich niet druk hoeft te maken over snoeren.

Kerstmarkten maakt u knus en behaaglijk met een paar kachels

De kerstmarkt wordt ‘s winters gehouden en op veel plaatsen is het dan koud. Dancover heeft meerdere effectieve kachels die speciaal voor vouwtenten en partytenten zijn ontwikkeld. Met één of meerdere kachels in uw stand kunt u uw gasten en klanten een aangenaam verwarmde ruimte bieden. Heeft u een kleinere markttent en staat u misschien alleen in de tent, dan is het belangrijk dat u niet verkleumd raakt terwijl u op de markt staat. Anderen hebben misschien een grotere markttent waarin bezoekers kunnen eten of drinken. Wij adviseren u in dat geval om meer dan één kachel neer te zetten – en ook tafels en stoelen die wij u kunnen leveren. Wij hebben zelfs fleece dekens en imitatiebont plaids voor extra comfort op uw kerstmarkt.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + twenty =