Carports en terrasoverkappingen – een lichte en stijlvolle bescherming

Carports en terrasoverkappingen - een lichte en stijlvolle bescherming

De moderne carports en terrasoverkappingen van Dancover zijn van sterke en onderhoudsvrije materialen vervaardigd. De stijlvolle constructies vormen al snel een onlosmakelijk onderdeel van uw woonomgeving, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over uw terrasspullen of de auto, want alles wordt tegen regen en sneeuw beschermd. Een bijkomend voordeel is dat er zich geen ijs op de autoruiten zal vormen. De constructie beschermt tevens tegen UV-straling. Dankzij deze terrasoverkapping kunt u uw terrasmeubels het hele jaar door buiten laten staan en staat uw auto altijd klaar voor vertrek als u deze onder een van onze carports heeft geparkeerd.

Carports besparen u ’s ochtends veel tijd

Op winterochtenden bent u vaak kostbare tijd kwijt aan het wegschrapen van ijs en sneeuw als u de auto in de open lucht heeft geparkeerd. Met een van onze vrijstaande carports staat uw auto altijd klaar voor vertrek. U kunt de lichte en stijlvolle carport bijna overal neerzetten waar u een afdak voor uw auto en meer nodig heeft. De vorm en stijl van onze carports – en terrasoverkappingen – maken het mogelijk om deze lichte en sterke constructies naast bijna elke woning, zowel moderne als klassieke, neer te zetten. De carports en terrasoverkappingen hebben een neutrale kleur en sluiten met hun dunne lijnen en lichte constructie naadloos aan.

Carports en terrasoverkappingen van onderhoudsvrije materialen

De carports en terrasoverkappingen van Dancover zijn gemaakt van stevige, onderhoudsvrije materialen. Als u met twee of meer personen samenwerkt, zijn ze probleemloos te monteren en op te bouwen. Wanneer de carport of terrasoverkapping gereed is, hoeft u zich niet meer druk te maken over het onderhoud ervan – want er is geen sprake van rot, roest of afbladderen – en als u de carport of terrasoverkapping wilt reinigen, kunt u hiervoor het beste een tuinslang en eventueel een zachte borstel gebruiken.

U kunt uw terrasoverkapping en carport voor veel doeleinden gebruiken

Een carport en een terrasoverkapping kunt u het hele jaar door voor allerlei doeleinden gebruiken. Gebruik de stevige en lichte carports en terrasoverkappingen van Dancover als afdak voor uw fietsen, tuinmeubels of diverse materialen. De stijlvolle overkappingen kunnen eveneens als overkapping boven de speelplaats van de kinderen of een bubbelbad worden gebruikt. ‘s Zomers kunt u uw terrasoverkapping gebruiken als overkapping boven de loungehoek en ‘s avonds zullen de meubels en dergelijke tegen regen en de vallende dauw worden beschermd. De rest van het jaar kunt u de terrasoverkapping gebruiken als carport of als afdak voor uw tuinmeubels, BBQ, en andere dingen, waarvoor het moeilijk kan zijn om binnenshuis ruimte te vinden. Kortom, gebruik uw carport in de zomer als terrasoverkapping en in de winter als carport – of neem ze beide zodat u volop van de voordelen ervan kunt genieten!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *