Opslagtenten voor flexibele en voordelige opslagoplossingen

Opslagtenten voor flexibele en voordelige opslagoplossingen

Als marktleider op het gebied van opslagtenten in Europa presenteren wij u met trots het grootste assortiment flexibele opslagtenten en opslagsystemen op de markt. Kwalitatief zeer goede opslagtenten zijn uitermate geschikt voor allerlei doeleinden – onder andere als overdekte werkplek op bijvoorbeeld een bouwterrein. Als u voor een van de grotere tenten kiest, dan heeft u ruimte voor bouwmaterialen en tevens ruimte om uit de zon en beschut tegen de regen te kunnen werken. Onze opslagtenten hebben een sterk stalen frame en zijn afgedekt met een duurzame afdekking van PE of PVC, die zowel stevig, waterdicht en UV-bestendig is en die is voorzien van een ingebouwde scheurstop-functie om eventuele schade te beperken. Daarnaast hebben we een serie opslagtenten en overkappingen met brandvertragende afdekkingen.

Opslagtenten in alle maten

U kunt voor alle doeleinden opslagtenten verkrijgen, ongeacht of u een zakelijke of particuliere klant bent. Wij leveren opslagtenten met zware frames en duurzame afdekkingen in alle maten – van slechts enkele m² tot meer dan 200 m². Heeft u extra ruimte nodig voor de opslag van goederen en materialen, om uw auto, boot, trailer, tuinmachines of iets anders te stallen? Op Dancovershop.com vindt u een omvangrijk assortiment opslagtenten.

Opslagtenten voor het najaar en de winter

Dit is het moment om voor het najaar en de winter een opslagoplossing te kiezen, zodat u uw spullen in een goede tent of overkapping kunt stallen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan opslagoplossingen – van tijdelijke opslag in verband met uw verhuizing of verbouwingen tot professionele opslagoplossingen voor lange termijn. Onze boogtenten zijn een prachtig voorbeeld van hoe u een tijdelijke opslagtent voor uw werk kunt gebruiken – de populaire tenten worden gebruikt in de industrie en in de landbouw en kunnen voor veel dingen worden gebruikt – garage, werk, opslag van materialen, vee en nog veel meer.

Opslagtenten en een groot assortiment aan toebehoren 

 Opslagtenten & overkappingen vormen een essentieel onderdeel van het omvangrijke assortiment van Dancover, maar wij leveren ook een verscheidenheid aan benodigdheden zoals vloerbedekking, dekzeilen, Safety Packs, LED verlichting, kachels en nog veel meer. Ga naar dancovershop.com om ons omvangrijke assortiment opslagtenten, opslagoplossingen en nog veel meer te bekijken.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *