Boogtenten voor professionals

Boogtenten voor professionals

Boogtenten van Dancover zijn in heel Europa populair. Deze veelzijdige en duidelijk herkenbare tenten komt u in veel verschillende sectoren tegen, met name in de industrie en de landbouw. De boogvormige opslagtenten zijn dankzij hun gebogen vorm bijzonder goed bestand tegen wind, regen en sneeuw. De tenten zijn geschikt voor de opslag van de meeste zaken zoals voertuigen, materialen, vee, veevoer – en ook als overdekte werkplek op een bouwterrein en nog veel meer. Onze boogtenten zijn de ideale opslagoplossing voor allerlei doeleinden.

Boogtenten bieden ruimte voor bijna alles

Boogtenten kunt u als opslagtent voor vrijwel alles gebruiken. Wanneer u voor een kortere of langere periode een stevige en flexibele opslagruimte nodig heeft, is een boogtent de perfecte oplossing voor u. De grote toegangsdeuren maken het werken in en om de tent gemakkelijk. U kunt een boogtent zelfs als showroom gebruiken wanneer u bijvoorbeeld landbouwmachines, grotere voertuigen of materialen verkoopt.

 Boogtenten zijn stevig, duurzaam en veelzijdig

Boogtenten zijn van sterke gegalvaniseerde frames vervaardigd die zonder gebruik van speciaal gereedschap probleemloos kunnen worden gemonteerd. Het frame is vanwege de korte afstand tussen de bogen uitermate stabiel. De afdekking is van stevig 600 g/m2 PVC, dat zowel 100% waterdicht als UV-bestendig is. Tevens kunt u kiezen voor een brandvertragende afdekking voor een betere veiligheid. Zo krijgt u een stevige, stabiele en duurzame constructie, die vaak een vanzelfsprekend en voordelig alternatief is voor een permanente bebouwing. Daarnaast heeft u de vrijheid om uw boogtent neer te zetten waar u dat wilt of waar dat nodig is. Met een van onze veelzijdige boogtenten krijgt u een optimale opslagoplossing zonder dat u zich voor langere tijd hoeft te binden. Zoals u kunt zien, zijn er tal van goede redenen om voor een boogtent te kiezen. Onze unieke tenten voor het opslaan van allerlei zaken behoren tot de meest populaire opslagoplossingen in de landbouw, bosbouw, industrie, bouw en transport. Heeft u vragen over de boogtenten of een van de vele andere opslagoplossingen on op Dancovershop.com? Neem dan gerust per telefoon, post of Chat contact op met een van onze Xperts.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *