De Spectator vouwtent voor buitensporten en nog veel meer!

De Spectator vouwtent voor buitensporten en nog veel meer!

Dancover is er trots op u een buitengewoon populair artikel te kunnen aanbieden – de Spectator vouwtent! De nieuwe trend is een 1-persoons vouwtent voor allerlei buitensporten zoals voetbal, hockey, tennis en nog veel meer. De flexibele en innovatieve tent is het perfecte onderkomen voor allerlei kijksporten en andere evenementen in de buitenlucht. U haalt gewoon de vouwtent uit de meegeleverde transporttas en laat deze los – en de tent zal zichzelf opzetten en in slechts enkele seconden gebruiksklaar zijn! Of het nu regent of de zon schijnt – de Spectator-tent beschermt u tegen de weerselementen terwijl u een volledig overzicht over het spel hebt.

 De innovatieve Spectator vouwtent voor enthousiaste voetbalmoeders en anderen

Als ouder of grootouder hebt u vermoedelijk verschillende buitenactiviteiten bijgewoond, zoals voetbalwedstrijden, oefenwedstrijden en veel andere buitenactiviteiten van uw kinderen en kleinkinderen. Vaak staat u als toeschouwer ergens in weer en wind langs de zijlijn. Met een Spectator vouwtent bent u op alles voorbereid. Als het regent kunt u lekker beschut in de tent zitten, waarin u door de grote ramen aan weerszijden en de volledige doorkijkdeur de activiteiten buiten kunt volgen. Als de zon schijnt kunt u schaduw vinden in de toeschouwtent, waarin u de geïntegreerde gordijnen kunt gebruiken tegen het zonlicht. U laat eenvoudig de hele voordeur open staan, zodat het binnen niet te warm wordt.

De Spectator vouwtent kunt u makkelijk meenemen en bewaren

De Spectator-tent wordt geleverd in een praktische transporttas, zodat u deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen – naar wedstrijden, buitenevenementen, concerten of op een fotosafari. We hebben ook een opvouwbare, lichtgewicht stoel voor in de tent. De FlashTents® vouwtent is onderdeel van Dancovers uitgebreide assortiment vouwtenten en andere innovatieve tenten. Ga naar Dancovershop.com en bekijk al onze innovatieve producten, waaronder onze nieuwe en populaire Spectator-tent.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *