Pole tent ‘Star’ – onze nieuwe, stijlvolle en organische partytent

Pole tent ‘Star’ – onze nieuwe, stijlvolle en organische partytent

Dancover presenteert met trots haar nieuwste partytent – de pole tent ‘Star’. Deze unieke partytent is gemaakt van sterk, duurzaam PVC en heeft een prachtig organisch design, perfect voor particuliere feesten en professionele evenementen. U kunt de veelzijdige pole tent gebruiken als unieke setting voor uw evenement in de vorm van een luifel, paviljoen of als gesloten partytent, waarbij u de partytent kunt verwarmen zodat u zich prettig en comfortabel voelt. Pole tent ‘Star’ is een onderdeel van de Dancover PRO-serie voor verhuurbedrijven.

Pole tent ‘Star’ van sterk PVC voor de verhuur

Dancover is de toonaangevende expert en leverancier van pole tents, tuinpaviljoenen en andere feestaccessoires voor heel Europa. De stijlvolle en organische pole tents zijn een klein maar belangrijk onderdeel van ons aanbod van kwalitatief uitstekende professionele partytenten voor verhuurbedrijven. Wij leveren partytenten in alle afmetingen en van diverse materialen en onze pole tents zijn verkrijgbaar in afmetingen variërend van 36 m2 tot 108 m2. Wij leveren uw nieuwe pole tent compleet met dakbedekking en zijwanden van 100% sterk en duurzaam PVC.

Heerlijk genieten van een feest in een ruime en organische pole tent

Onze nieuwe pole tent ‘Star’ heeft een ruim open interieur met binnen een nokhoogte van bijna 5 m. Deze grote en stevige pole tent heeft een uniek design zonder het zware stalen frame waar de meeste traditionele partytenten over beschikken. Twee grote aluminium palen houden het dak omhoog, samen met een aantal kleinere palen rondom de tent. Deze constructie geeft de tent zijn unieke en organische vormgeving. De stijlvolle pole tent ‘Star’ wordt geleverd met een dakbedekking en twee sets zijwanden – een set met 3 wanden met ramen en drie effen wanden zonder ramen. Met de sets met twee zijwanden kunt u de pole tent helemaal afsluiten en tot een gezellige partytent omvormen, waarin uw gasten beschut zijn tegen de weerselementen. De dakbedekking en de zijwanden zijn van 560 g/m2 PVC en de palen zijn van lichtgewicht aluminium.

Pole tent ‘Star’ voor talloze doeleinden

U kunt deze imposante constructie voor allerlei doeleinden gebruiken, al naar gelang de manier waarop u de pole tent monteert. Met alleen de dakbedekking beschikt u over een stijlvolle en apart ogende luifel die lijkt op de populaire ‘Star’-tenten voor recepties, feesten en andere evenementen waarbij u voor veel bezoekers een stevig onderkomen nodig heeft met veel ruimte en een makkelijke toegankelijkheid. Onze pole tent ‘Star’ wordt geleverd met zijwanden, waardoor u de mogelijkheid heeft om één of meerdere zijden af te sluiten, afhankelijk van het weer en de gelegenheid.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =