Doorschijnende dekzeilen bieden een lichtgewicht en sterke bescherming

Doorschijnende dekzeilen bieden een lichtgewicht en sterke bescherming

Doorschijnende dekzeilen vormen een belangrijk deel van ons uitgebreide assortiment aan sterke en voordelige dekzeilen. We hebben voor u zelfs het grootste assortiment aan dekzeilen dat op de markt verkrijgbaar is. Ongeacht wat u wilt afdekken, beschermen of opslaan, we hebben het passende dekzeil voor u. Bekijk ons geweldige aanbod op Dancovershop.com. Hier vindt u sterke en voordelige dekzeilen, van onze PE 65 g/m2 tot onze zware kwaliteit PVC 600 g/m2 dekzeilen – elk ervan in diverse afmetingen en kleuren leverbaar. Wij hebben lichte en voordelige dekzeilen voor particuliere klanten, maar ook sterke dekzeilen voor professionals uit veel verschillende sectoren tegen zeer scherpe prijzen. Wij leveren verstevigde dekzeilen, zeildoeken voor hekwerken, camouflage dekzeilen, steigerdoek en broeikasfolie.

Doorschijnende dekzeilen voor speciale opslag en meer

Van de vele verschillende dekzeilen kunnen we ons Extreme PE doorschijnende dekzeil aanbevelen, omdat dit gelijkwaardig is aan veel zwaardere kwaliteit en veel duurdere zeildoeken. Het extreem sterke meerlaagse en zware doorschijnende dekzeil is zeer geschikt voor allerlei soorten afdek- en opslagdoeleinden. Het is vooral zeer geschikt voor het afdekken en beschermen van objecten met een ‘ongebruikelijke‘ vormgeving, zoals boten met of zonder stellage of bootframe. Wanneer het Extreme PE doorschijnende dekzeil in combinatie met een bootframe of stellage wordt gebruikt, kunt u daaronder reparatiewerkzaamheden en dergelijke aan uw boot verrichten. Bij verbouwingswerkzaamheden zal het doorschijnende dekzeil het licht doorlaten en een effectieve bescherming bieden tegen regen en meer. Ons sterke doorschijnende dekzeil is uiteraard ook geschikt voor het afdekken van een kinderspeelplaats, voor afdekking tijdens de picknick en over kennels en andere buitenruimtes voor kleinere dieren.

Doorschijnende dekzeilen zijn buitengewoon sterk

Dit extreem sterke meerlaagse en zware doorschijnende dekzeil is kruislings gelamineerd. U zult een zeer sterk zeildoek met extreme scheurbestendigheid verkrijgen, dat zeer geschikt is voor het afdekken van ongebruikelijk gevormde objecten met hoeken en randen. Het dekzeil is waterdicht, UV-bestendig, resistent tegen vorst en 100% recycleerbaar. De aluminium oogjes zijn met behulp van ultrasoon gelast kunststof verstevigd. De oogjes zijn op een afstand van 1 m van elkaar geplaatst voor het makkelijk plaatsen en vastzetten van het dekzeil. Daarnaast zijn de hoeken van een dubbele laag voorzien voor een maximale sterkte en duurzaamheid.

Het grootste assortment dekzeilen dat op de markt verkrijgbaar is 

Ongeacht of u een particuliere klant bent, of dat u een dekzeil voor professioneel gebruik nodig hebt, u zult hier het grootste assortiment aan dekzeilen vinden dat op de markt verkrijgbaar is. Onze Experts zullen graag antwoord geven op uw eventuele vragen over onze doorschijnende dekzeilen, onze andere dekzeilen of andere opslagoplossingen uit de shop. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of Chat.

 

Share

Recommended Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *