Tuinhuisjes van sterke onderhoudsvrije stalen platen

Tuinhuisjes van sterke onderhoudsvrije stalen platen

De tuinhuisjes van Dancover zijn gemaakt van sterke, lichtgewicht stalen platen. De ruime schuren zullen uw tuingereedschap en andere spullen gedurende het hele jaar perfect beschermen. Dit is het perfecte moment voor het kiezen en plaatsen van uw nieuwe tuinhuis. Een tuinhuis biedt u de mogelijkheid om al uw tuingereedschappen en machines op dezelfde plek op te bergen zodat u alles wat u nodig hebt snel kunt vinden. Een goed ingericht tuinhuis maakt het zoveel makkelijker om een tuin mooi en netjes te houden. Met een tuinhuis in de juiste afmetingen hebt u voldoende ruimte voor al uw gereedschappen, de grasmaaier en alle andere spullen die u voor werkzaamheden in de tuin gebruikt.

Tuinhuisjes met 10 jaar garantie op doorroesten

De metalen tuinhuisjes of gereedschapschuren zijn een product van hoge kwaliteit waarvan u jarenlang plezier zult hebben, zonder dat u zich hoeft te bekommeren over het onderhoud ervan. Dancover verkoopt de bekende merken ProShed en Yardmaster. Deze hoge kwaliteit tuinhuisjes moeten op een stevige en stabiele ondergrond worden neergezet, zoals beton, stoeptegels, hout of iets dergelijks. Wanneer u uw tuinhuis rechtstreeks op het gras neerzet, leg dan eerst een zeildoek neer als membraan en leg vervolgens een vloer in de schuur. Dit verbetert de isolatie en beperkt condensvorming tot een minimum. U kunt haken en planken voor uw tuinhuis verkrijgen, zodat u uw tuingereedschap en andere uitrusting netjes kunt opbergen.

Tuinhuisjes in veel afmetingen en kleuren

Tuinhuisjes kunnen voor veel verschillende andere dingen dan tuingereedschap worden gebruikt. Een tuinhuis met de juiste afmetingen biedt u de mogelijkheid om diverse materialen, uw fiets en het gereedschap voor het onderhoud daarvan op te bergen, of misschien wilt u er andere hobby- of sportmaterialen waarvoor u binnenshuis geen ruimte hebt in opbergen. De tuinhuisjes of gereedschapschuren van Dancover zijn in veel afmetingen en kleuren verkrijgbaar. We hebben een groot aantal kleinere tuinhuisjes die voor bijna alle tuinen en erven geschikt zijn. Bovendien hebben wij grote grote metalen garages en schuren met ruimte voor een of meerdere auto’s, machines en materialen. Heeft u vragen over onze tuinhuisjes? Neem dan contact op met onze Xperts via e-mail, Skype of Chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *