Innovatieve partytenten UNICO in prachtige kleuren

Innovatieve partytenten UNICO in prachtige kleuren

De meesten van ons kiezen voor het organiseren van een feest of ander soort evenement uit gewoonte voor een klassieke witte partytent. De gewoonte om voor witte partytenten te kiezen is een redelijk ingesleten gewoonte die misschien wat moeilijk te doorbreken is. We hebben een alternatief voor degenen die met deze gewoonte willen breken en die een wat kleurrijker partytent willen proberen. Op unicomarquees.com presenteren we met trots een assortiment aan innovatieve en prachtige partytenten in bijna alle kleuren van de regenboog. Mogen we u voorstellen om voor uw volgende feest een van onze stijlvolle, lichtgewicht en baanbrekende partytenten in overweging te nemen? Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, donkergroen, donkergrijs, zandkleurig, zwart of – om op zeker te spelen – wit!

Partytenten UNICO zijn licht, sterk en stijlvol

De serie UNICO partytenten is een innovatieve en prachtige serie klassieke partytenten in een stijlvolle nieuwe interpretatie. Deze serie biedt een stijlvolle combinatie van welbekende materialen zoals staal en polyester, die nog nooit eerder samen voor een partytent zijn gebruikt. We hebben ons stevige en duurzame gegalvaniseerde stalen frame met een nieuwe lichtgewicht en duurzame polyester afdekking, zoals we die kennen van de populaire en bekende FleXtents® vouwtenten, gecombineerd. Deze nieuwe stijlvolle en lichte partytent heeft XL ramen in Georgische stijl voor een perfecte lichtinval. Bovendien voorziet deze lichte stof in een aangenaam en ruimtelijk gevoel wanneer u zich binnen de partytent bevindt. De heldere, prachtige kleuren van onze serie UNICO partytenten zullen op zichzelf al voor een prachtig effect binnenin de partytent zorgen.

Partytenten UNICO voorzien in een prachtige setting voor uw feest

Partytenten UNICO zijn tot op zekere hoogte een traditionele partytent en u kunt deze gebruiken voor alle feesten die u van plan bent te geven: bruiloften, examenfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten en professionele evenementen. Deze hoge kwaliteit partytent biedt de stijlvolle setting voor al uw evenementen. Voeg hier de kleuren en de lichtgewicht afdekking nog aan toe en u zult begrijpen waarom deze partytent UNICO heel bijzonder is. Stelt u zich de fantastische setting eens voor die krijgt wanneer u voor een helder rode, blauwe, groene of zandkleurige partytent kiest. Mocht u toch de voorkeur geven aan een meer romantische en klassieke benadering, kies dan voor de witte UNICO partytent en geniet van de lichte stof die de romantische en stijlvolle sfeer zullen versterken.

Reserveonderdelen voor het verlengen van de levensduur van uw UNICO partytent

Een partytent is uit veel verschillende onderdelen opgebouwd, en soms gaan er dingen kapot, of raken ze om welke reden dan ook kwijt. Daarom bieden wij u een reserveonderdelenservice, zodat u altijd de mogelijkheid hebt om onderdelen te verkrijgen en te vervangen. Deze service zorgt ervoor dat u niet met een partytent blijft zitten die u niet meer kunt gebruiken, omdat er een of meerdere onderdelen ontbreken. U kunt zelfs een nieuwe afdekking met een andere kleur voor uw UNICO partytent verkrijgen, zodat u de kleuren afhankelijk van de gelegenheid aan elk feest kunt aanpassen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =