Kleurrijke partytenten voor alle belangrijke evenementen

Kleurrijke partytenten voor alle belangrijke evenementen

Dancover biedt een ruim assortiment aan partytenten voor zowel particuliere feesten als professionele evenementen. Wij leveren partytenten voor familiegelegenheden en verhuurbedrijven – kortom: we hebben alles op het gebied van hoge kwaliteit partytenten. Denkt u dat alle partytenten wit zijn? Dan willen we u graag over deze belangrijke kwestie informeren. Want als u dit denkt, dan hebt u onze prachtige UNICO serie met kleurrijke partytenten nog niet gezien. Deze stijlvolle partytenten zijn verkrijgbaar in de frisse kleuren rood, groen en blauw – maar ook in minder opvallende klassieke kleuren zoals zwart, grijs en wit. Wij introduceren nu een nieuw stijlvolle kleur – zandkleurig.

Nieuwe UNICO partytent met een zandkleurige afdekking

Deze innovatieve en stijlvolle serie kleurrijke partytenten maakt een groot verschil bij uw evenement – ongeacht de gelegenheid. We hebben zojuist een nieuwe kleur in de serie partytenten geïntroduceerd – een stijlvolle zandkleurige partytent. De nieuwe partytent – zoals alle partytenten in de UNICO-serie – combineert ons stevige en duurzame stalen frame met een lichte, duurzame polyester afdekking zoals die van onze populaire vouwtenten. Het zorgt voor een fantastisch licht gewicht van de partytent vergeleken met de redelijk zware PVC-afdekkingen van die van de meer traditionele (witte) partytenten. Bovendien hebben de UNICO partytenten extra grote Georgische ramen voor een perfecte lichtinval en een ruim gevoel binnenin de tent. Wij voorzien al onze UNICO partytenten van decoratieve gordijnen, zodat u uw nieuwe partytent nog romantischer en stijlvoller kunt maken.

U hebt de keuze uit veel prachtige kleuren

De enige uitdaging met zo veel verschillende kleuren is om de juiste te kiezen. Misschien gaat uw voorkeur uit naar de heldere rode partytent – of de blauwe, groene of grijze. Met elk van deze kleuren kunt u uw gasten uitnodigen in een niet traditionele, maar nog steeds zeer mooie setting. De UNICO partytent zal opvallen – zelfs de witte – door de innovatieve combinatie van het stevige stalen frame en de lichte afdekking. Eenmaal binnen in een van deze prachtige partytenten zult u een echt uniek en geweldig gevoel ervaren door het magische licht – wanneer u zowel overdag als ’s avonds uw partytent met onze mooie feestverlichting verlicht. Ongeacht of u een rode of blauwe partytent kiest – of voor de klassieke witte of zandkleurige gaat, u zult een stijlvolle setting hebben die uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Persoonlijke begeleiding en service

Heeft u vragen over deze nieuwe prachtige UNICO partytenten – of over een van de andere producten uit de shop, neem dan contact op met onze partytent Experts op Dancover. U vindt alle relevante contactgegevens op Dancovershop.com.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =