Dining Set Miami voor stijlvol dineren

Dining Set Miami voor stijlvol dineren

Stelt u zich eens voor van hoeveel gezellige diners u met deze stijlvolle en duurzame dining set op uw terras zou kunnen genieten. Dancover biedt deze moderne en stijlvolle dining set tegen een zeer voordelige prijs, zodat u niet verder meer hoeft te zoeken! Uw vrienden en familie zullen graag rond deze dining set zitten om te genieten van het goede gezelschap. Kies de stijlvolle dining set met 6 of 8 stoelen van HDPE riet en een uitschuifbare dining tafel van duurzaam polywood en aluminium. U kunt bij ons indien nodig extra stoelen en tafels aanschaffen, zodat u voldoende ruimte hebt voor alle gasten die u graag wilt uitnodigen.

Dining Set van hoogwaardige onderhoudsvrije materialen

De Miami dining set van CosyLifeStyletm is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een cool, modern design. De duurzame materialen zoals HDPE riet, polywood en gepoedercoat aluminium kunnen het hele jaar buiten blijven staan. De uitschuifbare dining tafel is gemaakt van duurzaam en weerbestendig polywood en heeft een gepoedercoat aluminium frame. U kunt de twee verlengstukken stijlvol onder het tafelblad verbergen, wanneer de tafel niet hoeft te worden verlengd. De dining stoelen hebben een rieten zitting met een frame dat gemaakt is van sterk, lichtgewicht aluminium. De stoel heeft een zwart zitkussen voor extra comfort.

Dining Set Miami voor gezellige dagen en avonden op het terras

Stelt u zich eens een fijne warme avond op het terras voor – de ondergaande zon, vrienden en familie bij elkaar, de barbecue staat aan en u staat op het punt om uw gasten te vragen om aan de stijlvolle dining tafel te komen zitten om te genieten van het goede gezelschap. Met deze stevige, duurzame en comfortabele Miami dining set van CosyLifeStyletm kunt u zich verheugen op een perfecte avond. Dankzij de stevige en weersbestendige materialen hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud – u kunt de dining set gewoon buiten op het terras laten staan. U kunt de dining set wanneer u deze niet gebruikt natuurlijk ook afdekken, zodat u deze niet hoeft schoon te maken. Mocht u de Miami dining set toch willen schoonmaken, dan kan dit met wat warm water en een mild schoonmaakmiddel.

Dining Set Miami tegen een scherpe prijs!

U kunt de dining set nu met een uitschuifbare tafel en zes of acht stoelen met armleuningen en zachte kussens voor een geweldig comfort aanschaffen – nu goedkoper dan ooit! Koop deze nu en geniet de hele zomer in stijl! Merk op dat wij een uitgebreid assortiment aan stijlvolle parasols en andere accessoires op Dancovershop.com aanbieden, zodat u deze stijlvolle Miami dining set kunt completeren.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + ten =