Poly rotan tuinmeubilair in een uniek modulair concept

Poly rotan tuinmeubilair in een uniek modulair concept

CosyLifeStyletm van Dancover heeft recent een nieuw hoogwaardig modulair tuinmeubilair concept gepresenteerd. Dit unieke modulaire concept biedt u de mogelijkheid om de lounge sofa van uw dromen samen te stellen, of u nu droomt van een kleine en gezellige lounge sofa  met ruimte voor slechts een paar personen – of van een grote samenstelling met ruimte voor al uw vrienden en familie. In verband met de introductie van deze nieuwe poly rotan tuinmeubilair serie kunt u profiteren van geweldige introductieprijzen. Neem eens een kijkje bij de diverse modules of een door ons samengestelde tuinmeubilair set op dancovershop.com.

Poly rotan tuinmeubilair van onderhoudsvrije materialen

Het CosyLifeStyletm poly rotan tuinmeubilair van Dancover is gemaakt van de beste materialen, zoals aluminium en onderhoudsvrij plat PE riet. U zult jarenlang van dit klassieke lounge meubilair kunnen genieten. Wij adviseren om de kussens af te dekken of ze op te bergen wanneer u deze niet gebruikt. Hierdoor zullen de kussens er jarenlang mooi blijven uitzien. Wilt u graag zo nu en dan van kleur veranderen, neem dan eens een kijkje bij de modules die wij aanbieden met twee sets van kussenhoezen in twee verschillende kleuren. U kunt twee verschillende aanblikken hebben voor maar een beetje extra – een geweldig effect dat bijna niets extra kost.

Poly rotan tuinmeubilair voor familie en vrienden

Het poly rotan tuinmeubilair van Dancover is onderhoudsvrij, weerbestendig en kan het hele jaar buiten blijven staan. Het stijlvolle en mooie poly rotan tuinmeubilair zal u een geweldige lounge bieden, waar u zich de hele zomer kunt ontspannen of vermaken met vrienden en familie. Merk op dat Dancover ook een uitgebreid assortiment aan andere hoogwaardige tuinaccessoires levert zoals parasols, tuinpaviljoenen, vouwtenten, lichtgewicht plantenbakken en verlichting.

Poly rotan tuinmeubilair biedt u volop keuze

Kiest en bestelt u liever zelf de modules die u nodig hebt – of kiest u voor gemak en wilt u een door ons samengestelde tuinmeubilair set bestellen? Ongeacht voor welke oplossing u kiest, wij zijn ervan overtuigd dat u van uw nieuwe poly rotan tuinmeubilair zult genieten op het terras, in de tuin, in de serre, op het strand – of waar u ook maar wilt genieten van dit hoge kwaliteit en comfortabele lounge meubilair.

Persoonlijke service en begeleiding

Heeft u vragen over ons nieuwe poly rotan tuinmeubilair of andere artikelen uit de shop, neem dan contact op met onze Experts die u graag zullen helpen.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *