Oogstfeesten – de perfecte gelegenheid voor een FleXtents vouwtent

Oogstfeesten - de perfecte gelegenheid voor een FleXtents vouwtent

In het najaar genieten we van de overvloed aan groenten en fruit, dat de hele zomer is gegroeid en eindelijk klaar om te worden geoogst, gegeten of verwerkt. Nu kunnen we eindelijk genieten van de producten en alle vitaminen en rijke smaken. Gaat u naar een van de vele oogstfeesten of markten, dan kunt u overwegen een FleXtents vouwtent als markttent te gebruiken? De innovatieve en duurzame FleXtents vouwtent zal een stijlvol en praktisch onderdak zijn.

 FleXtents vouwtenten voor oogstfeesten en najaarsmarkten

Al jarenlang zijn oogstfeesten, najaarsmarkten en beurzen een traditie. Hier kunt u als een professionele kweker of landbouwer aan deelnemen en uw klanten ontmoeten. U kunt hier uw producten verkopen zoals vers fruit, groente of verwerkt voedsel zoals jams, chutneys, honing en nog veel meer. Met een FleXtents vouwtent hebt u een eenvoudig op te slaan en te vervoeren tuinpaviljoen, dat u één of meerdere markten kunt opzetten. Met een FleXtents vouwtent kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan formaten, kleuren en ontwerpen, zodat u precies het tuinpaviljoen  krijgt dat u wilt. Dancover biedt een lichtere uitvoering van het populaire tuinpaviljoen voor degenen die slechts een enkele keer per jaar deelnemen – of een meer professionele soort tuinpaviljoen voor professionals, die het tuinpaviljoen voor veelvuldig gebruik nodig hebben. U kunt het tuinpaviljoen uiteraard gebruiken op beurzen, markten en thuis aan de weg of in de tuin, wat u en uw klanten het best uitkomt.

Dancover heeft meer dan 1200 variaties van de Dancover FleXtents vouwtent

De FleXtents vouwtent van Dancover is beschikbaar in meer dan 1230 verschillende variaties. Dit betekent dat u precies het door u gewenste tuinpaviljoen zult kunnen verkrijgen. De FleXtents vouwtent is perfect voor oogstfeesten – en elk ander evenement waarvoor u een innovatief en duurzaam onderdak nodig hebt. Wilt u het aankomende oogstfeest of bij een ander evenement volop de aandacht trekken, dan kunt u overwegen om een vouwtent met volledige digitale opdruk te nemen. Dan zullen uw klanten uw logo, boodschap of prachtige op uw tuinpaviljoen kunstwerken afgedrukt zien.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *