Polytunnel broeikassen zullen wonderen in uw tuin creëren

Polytunnel broeikassen zullen wonderen in uw tuin creëren

Polytunnel broeikassen zijn perfect voor uw groenten, kruiden en bloemen – en voor alles wat u leuk vindt om in een warme en vochtige omgeving te kweken. Met dit lichtgewicht polytunnel model bespaart u een hoop geld bij het kopen van een broeikas – en u kunt de polytunnel in een mum van tijd neerzetten. De polytunnel broeikas is er voor zowel particuliere klanten als semi-professionele kwekers en u kunt zo de perfecte groeiomstandigheden voor uw bloemen, groenten en kruiden creëren.

Polytunnel broeikassen zijn betaalbaar en eenvoudig te plaatsen

Polytunnel broeikassen van Dancover zullen u van een perfecte broeikas voorzien voor nagenoeg alles wat u wilt kweken. Verder krijg u een semi-professionele polytunnel broeikas voor bijna de helft van de prijs in vergelijking met de traditionele van aluminium en glas gemaakt broeikassen. Met een polytunnel broeikas kunt u in no time aan de slag met het kweken van allerlei groenten en fruit – tomaten, komkommers, sla, druiven, pepers, allerlei kruiden en last but not least: bloemen in allerlei vormen, kleuren en maten.

Polytunnel broeikassen zijn stevig, flexibel en duurzaam

Polytunnel broeikassen van Dancover hebben een stevige hoge kwaliteit polyethyleen afdekking en een eenvoudig te monteren frame van gegalvaniseerd stalen buizen. U kunt het frame in een mum van tijd monteren, en dan gewoon de afdekking rond het frame te schuiven en deze te spannen voordat deze bevestigd wordt. De bodemframe aan de onderkant zorgt voor een goede stabiliteit. De afdekking is UV behandeld en heeft een lichtdoorlaatbaarheid van 95%, waardoor de groeicondities in de broeikas optimaal zijn. De zon zal snel de binnenkant van broeikas kunnen verwarmen, zodat u kunt genieten van de kleine wonderen, wanneer alle soorten planten snel zullen groeien. Vergeet om de broeikas van water te voorzien en overeenkomstig de temperatuur te ventileren etc.

Polytunnel broeikassen bieden optimale omstandigheden voor planten en bloemen

Polytunnel broeikassen zijn de perfecte plek voor het kweken van de meeste soorten fruit, groenten en bloemen. Wanneer u uw broeikas vult met uw favoriete producten, is het een genoegen om deze wereld van de vruchtbaarheid en vocht binnen te stappen. De lichtgewicht en betaalbare polytunnel broeikas is perfect voor gewassen zoals tomaten, komkommer, sla, kool, meloenen, pepers en nog veel meer – maar de broeikas is ook uitermate geschikt voor de teelt van mooie bloemen van een meer exotische origine. Vergeet niet om uw planten op een regelmatige basis water te geven en te voeden, om het meeste profijt van uw polytunnel broeikas te trekken. Heeft u vragen over de polytunnel broeikas, dan bent u altijd van harte welkom om contact op met een van onze Experts bij Dancover. U vindt alle relevante contactinformatie op dancovershop.com.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =