Dancover en ‘s werelds grootste hardloopevenement!

Dancover en 's werelds grootste hardloopevenement!

Dancover was dit jaar één van de trotse deelnemers van de DHL-estafette – ‘s werelds grootste hardloopevenement. Ruim 200.000 mensen liepen dit jaar mee tijdens evenementen in heel Denemarken. Dancover was aanwezig in Kopenhagen en had daar een geweldige tijd!

Feesttenten en paviljoenen in overvloed

Het was een fantastisch gezicht bij aankomst op het evenement! Een heel dorp gemaakt van feesttenten en tuinpaviljoenen en duizenden gelukkige mensen, die deelnamen aan het fantastische loopevenement van DHL, dat elk jaar in de grote steden in heel Denemarken plaatsvindt. Dit jaar hebben de lopers 1.030.000 kilometer gelopen – het equivalent van 25 keer rond de wereld. Elk team bestond uit 5 lopers, die elk 5 km liepen.

Dancover genoot van een FleXtent vouwtent

Voor Dancover was dit DHL-evenement een fantastische kans om een bedrijfsfeest te regelen. Elke dag werken bijna 70 mensen hard om de best mogelijke oplossingen voor onze vele klanten in Europa te bieden, maar vorige week hebben we aan het feest in het Fælledparken in Kopenhagen deelgenomen, onze mooie FleXtents vouwtent opgezet en ons omgekleed voor een felle concurrentiestrijd tussen de 3 afdelingen binnen Dancover. Even helemaal vergeten om een goede collega te zijn – dit was menens! Iedereen wilde winnen – niemand kon de gedachte verdragen om maandag op het werken te komen en naar het leedvermaak en het opscheppen van de andere teams te moeten luisteren.

Dancover en het DHL-loopevenement

Naast deze gezonde concurrentiestrijd was het een fantastische dag. Er heerst een heel speciale sfeer bij het DHL-loopevenement – iedereen is enthousiast en heeft een goed humeur. Iedere deelnemer of supporter wil er een leuke tijd hebben en iedereen moedigt de lopers aan. Het is de perfecte gelegenheid voor DHL om te laten zien dat ze een gebeurtenis van deze omvang kunnen regelen. Het is ook de perfecte gelegenheid voor elk deelnemend bedrijf voor een avondje uit en elkaar misschien wat beter te leren kennen.

Feesttenten en tuinpaviljoenen zijn ideaal voor evenementen

De teams en de supporters van Dancover waren beroepsmatig gezien gefascineerd bij het zien van het Fælledparken in Kopenhagen, dat was omgetoverd tot een dorp van feesttenten en tuinpaviljoenen. Als één van de belangrijkste leveranciers van feesttenten en tuinpaviljoenen in Europa, was het leuk om de grootte en de functionaliteit van de vele tenten zien. De meeste feesttenten waren gehuurd, maar Dancover verkoopt feesttenten aan zowel particuliere klanten als aan verhuurbedrijven en nog veel meer. Voor Dancover was dit gewoon een bevestiging van hoe briljant een feesttent of tuinpaviljoen is als het gaat om tijdelijk onderdak en beschutting – zowel tegen een beetje regen als tegen de zon. Wanneer u volgende keer een feesttent of een vouwtent nodig hebt, neem dan een kijkje op Dancovershop.com – en neem contact op met de Dancover Xperts als u vragen hebt…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *