Plantenbakken zijn ideaal voor uw zomerbloemen

Plantenbakken zijn ideaal voor uw zomerbloemen

Dancover heeft een groot assortiment aan lichtgewicht plantenbakken in veel verschillende kleuren, vormen en maten, die een enorm verschil in de meeste tuinen zullen maken, op uw terras of in uw huis. De plantenbakken hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele keramische plantenbakken:

 

Weegt slechts 1/10 van de traditionele plantenbakken

• Lichtgewicht plantenbakken zijn bijna onbreekbaar

• Lichtgewicht plantenbakken zijn uiterst duurzaam

• Plantenbakken zijn gemaakt om bestand te zijn tegen temperaturen tussen 60⁰ en -50⁰ C.

• De UV-beschermde plantenbakken zal niet van kleur vervagen

 

Plantenbakken die eruit zien als traditionele plantenbakken

Dancover heeft meer dan 70 verschillende plantenbakken dus u zult een passende plantenbak voor uw tuin kunnen vinden op dancovershop.com. Misschien gaat uw voorkeur uit naar de klassieke plantenbakken met een robuuste steen, keramiek of terracotta look. Ongeacht het type dat uw voorkeur geniet, de plantenbakken zullen zeer zeker de omgeving verfraaien met weelderige groene en bloeiende planten. Merk op dat u de plantenbakken zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De plantenbakken zullen een leuke sfeer creëren en uw terras zal een oase van door u gekozen planten en bloemen zijn.

Plantenbakken worden in twee ontwerpen geleverd

Dancover levert qua ontwerp twee soorten plantenbakken – dat is het moderne type met rechte lijnen en de traditionele lijn met een meer klassieke design. De lichtgewicht plantenbakken zullen zeker zorgen voor een mooie uitstraling en u moet de plantenbbakken echt van heel dichtbijbekijken om te kunnen zien dat het niet de ouderwetse en zware plantenbakken van klei of beton zijn.

Plantenbakken vervaardigd in Italië

De plantenbakken zijn geproduceerd in Italië van een zware anti-shock recyclebare kunststof. Dit betekent dat ze praktisch onbreekbaar zijn en zelfs bij een strenge winter niet zullen breken omdat ze gemaakt zijn om bestand te zijn tegen temperaturen tussen 60 ° en -50 ° C.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *