CozyLifeStyle: nu in elegant grijs

CozyLifeStyle: nu in elegant grijs

FU43021_02De lichtgewicht en onderhoudsvrije tuinmeubelen set van Dancover is nu ook verkrijgbaar in elegant grijs. De tafel en zes stoelenwerden vervaardigd uit non-wood en met poeder gecoat aluminium, wat hen erg duurzaam maakt. De set bestaat uit een tafel met afmetingen van 164x90x76 cm eneen verborgen uittrekbladvan 52 cm. De zes stoelen hebben armleuningen en zijn stapelbaar.

Dé omgeving voor uw zomer
Dancover is een van de belangrijkste e-shops in Europaen biedttuinpaviljoenen, vouwtenten, feesttenten, meubelen en nog veel andere producten vooruw tuin, events, opslagen nog veel meer. CosyLifeStyle is een nieuw merk van Dancover en de tuinmeubelenset is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. De tuinmeubelen zijn onderhoudsvrijen u hoeft helemaal niets te doen om ze mooi en klaar voor gebruik te houden door de seizoenen heen. Gedaan met het ouderwetse houten tuinmeubilair! Geniet van de nieuwe stijl, die u de tijd geeft al zittend te genieten van uw tuin.

Ruimte voor gasten
De stevige en stabiele tafelvan CosyLifeStyle door Dancover is erg licht, gemakkelijk te verplaatsenen heeft een ingebouwd uittrekblad, zodat u de tafel in een mum van tijd groter kunt makenals u gasten verwacht voor de lunch of het diner. Als u op zoek bent naar extra stoelen, tuinverlichtingof een tuinpaviljoen voor de zomerfeestjes,begin dan bij dancovershop.com, waar u de nieuwetuinmeubelenset van CozyLifeStyle in het grijs en nog vele andere producten kunt bestellen, zodat uw tuin er gauwstijlvol en comfortabel zal uitzien.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *