FlexTents PRO: de perfecte locatie voor elk feestje of event

FlexTents PRO: de perfecte locatie voor elk feestje of event

FlexTents PRO: de perfecte locatie voor elk feestje of eventFlexTents PRO van Dancover is simpelweg de beste oplossing als u een professionele tent nodig hebt die, mits een klein beetje oefenen, in slechts enkele minuten kan worden opgezet. Het is een stevige, functioneleen eenvoudig op te bergen en te vervoeren tent. Nu hoeft u geen tent meer te huren als u een feestje organiseert, of het nu gaat om een huwelijk, communie of het grootse zomerfeestje van het jaar. U hoeft deze tent slechts twee keer te gebruiken om geld uit te sparen in vergelijking met een huurtent.

Een eenvoudige en flexibele oplossing
Als u over uw eigen FleXtents PRO beschikt, hebt u op eender welk moment de perfecte locatie voor een feestje of event. U hebt slechts enkele minuten nodig om uw eigen prachtige tent op te zetten en zo de juiste sfeer te creëren voor eender welke viering. Tegelijkertijd biedt de tent u en uw gasten schaduw en onderdak.

Zomerfeestje

Het is nu tijd om uw volgende feestje te plannen. FlexTents PRO kunnen eenvoudig worden opgeborgen en vervoerd als het feestje of event elders dan bij u thuis wordt georganiseerd. Denkt u zich eens in hoeveel voordelen het met zich mee zou brengen als u uw eigen FlexTents PRO zou hebben, die op eender welk moment klaar is voor gebruik. Dit merk is al meer dan 10 jaar op de markt verkrijgbaaren is een marktleider op de Europese markt. Op dancovershop.com kunt u ons ruim assortiment feesttenten in verschillende afmetingen, kleuren en vormen bekijken. Daarnaast kunt u steeds rekenen op de professionele hulp van onze bekwame werknemers van de klantenservice.

Professionele kwaliteit

Bij Dancover vindt u veel meer dan alleen maar feesttenten van professionele kwaliteit. U vindt er ook alles wat u nodig hebt voor het feestje of event: tafels, stoelen,verlichting, tafellakensen nog veel meer om de dag nog specialer te maken. FleXtents PRO zal daarnaast nog jarenlang meegaan, dankzij het stevige aluminium frame, de grote grondplatenen de stevige verankering. De bedekking is vervaardigd van stevig polyester van hoge kwaliteit met een zware versteviging van pvc, die waterdicht, uv-bestendig en wasbaar is.

Bij dancovershop.com kunt u ons ruim assortiment feesttenten, circustenten en tuinpaviljoenenin tal vanafmetingen, kleuren en vormen bewonderen. Maak er een knalfeest van!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *