Zijpanelen voor Flextents Pro-eventtoonbank

Zijpanelen voor Flextents Pro-eventtoonbank

Zijpanelen voor Flextents Pro-eventtoonbank

U weet ongetwijfeld al dat u zowel open als gesloten FleXtents-vouwtenten in de Dancover-shop kunt kopen. U weet ook dat u kunt kiezen voor een FleXtents-vouwtent met of zonder de typische 4 zijwandendie uw overdekking van dak tot bodem bedekken. U weet misschien ook wel dat u eventtoonbanken voor uw FleXtents-vouwtent kunt kopen.

… Maar wist u ook dat u zijpanelen met halve hoogte voor uwFlextents Pro-eventtoonbanken kunt kopen, die het deel onder de toonbank bedekken?

Onze zijpanelen met halve hoogte voor eventtoonbanken zijn superpraktisch. Dankzij dezijpanelen voor FleXtents Pro-eventtoonbanken kunt u dozen met producten en andere dingen die u voor het event nodig heeft uit het zicht opbergen, zodat de bezoekers van uw kraam op het festival of op de beurs ze niet kunnen zien.

De zijpanelen met halve hoogte zijn accessoires voor de FleXtents Pro-eventtoonbanken.

Ontwerp uw eventkraam uit een FleXtents-vouwtent met eventtoonbanken aan 3 kanten. Bedek ze onderaan met zijpanelen in de kleur van uw keuze. Nu kunnen u en uw collega’s de mensen die uw kraam bezoeken in drie richtingen bedienen, terwijl u producten en uitstallingsobjecten onder het hoefijzer van eventtoonbanken en achter de 3 zijpanelen met halve hoogte kunt opbergen.

Zijpanelen voor Flextents Pro-eventtoonbank

Zijpanelen voor FlexTents Pro-toonbanken bieden heel wat nieuwe mogelijkheden. Ze zijn te koop in verschillende kleuren in deDancover-shop. Klik hier om de zijpanelen in meer detail te bekijken.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *