CarCoons & Bike Bubbles

Carcoon beschermend systeem voor uw kostbare auto of motorfiets.

Het Carcoon opslagsysteem is misschien wel de beste opslagoplossing die ooit voor voertuigen is bedacht. Deze is zowel stijlvol als effectief, en het zal uw oldtimer, klassieke auto of andere speciale auto bescherming bieden tegen stof en vocht. De Carcoon heeft een uniek actief luchtstroomsysteem, die u voorziet van een uniek 'actieve luchtstroom' systeem met een wereldwijd patent. Dit unieke systeem heeft een ventilatoreenheid die binnenin de Carcoon voor een constante luchtcirculatie zorgt. Het apparaat zorgt 24 uur per dag voor de juiste klimaat in de Carcoon. Een Carcoon maakt het mogelijk om uw oldtimer auto in een perfecte staat te houden. Voor uw motorfiets kunt u hetzelfde innovatieve opslagsysteem verkrijgen - zoek in dat geval naar een Carcoon Bike Bubble.

De Carcoon beschermt uw voertuig tegen stof en vocht.

De Carcoon en de Bike Bubble beschermt uw auto of motorfiets tegen condensvorming. Beztitters van kostbare voertuigen zijn bezorgd over het vocht tijdens de stalling van hun voertuigen - en niet zonder reden. Een hoge vochtigheidsgraad zorgt vaak voor veel condensvorming wanneer de temperatuur daalt tot onder het dauwpunt. Binnenin de opgeblazen Carcoon voorkomt de luchtcirculatie condensvorming - en daarnaast heeft deze een ingebouwde handmatig bedienbare klep in geval van extreme temperaturen. Dit unieke opslagsysteem beschermt uw auto tegen warme luchtcondensatie op het voertuig. Condensvorming vormt een gevaar voor elk gestald voertuig. Lage temperaturen - ook met een relatief hoge RV (Relatieve Vochtigheid) - zullen het voertuig in de opgeblazen Carcoon of Bike Bubble beter droog houden.

Carcoon en Bike Bubble - de opblaasbare flexibele opslagoplossing.

Het Carcoon systeem is verrassend eenvoudig in gebruik. U rolt gewoon de bijgeleverde basismat op de uw garagevloer uit, parkeert uw auto of motorfiets op de mat en plaatts de bovenhoes over het voertuig. Bevestig nu de bovenhoes met behulp van de speciale rits op de basis. Steek de stekker in het stopcontact en na vijf minuten staat uw gestalde auto of motorfiets in zijn eigen beschermde omgeving. De Carcoon en de Bike Bubble heeft een accusysteem, die het opslagsysteem en indien nodig de accu van het voertuig van stroom voorziet. U kunt altijd contact opnemen met onze Carcoon Experts op Dancover met uw eventuele vragen over dit innovatieve opslagsysteem.